A Net-jog.hu irodája:

2119 Pécel, Álmos vezér utca 24/1.
Központi telefon:  +36 1 506 0338

Központi e-mail:

Központi telefonszám: +36 1 506 0338 (H-P 8-20 óra között)

Bemutatkozik a VirtualJog

Összeszedtünk néhány gyakori, az ügyfelektől érkező kérdés-választ a legújabb szolgáltatásunkkal, a VirtualJoggal kapcsolatban. Illetve a fenti galériánkban bemutatunk néhány képet a szoftver működéséről is.

Kérdés: Mi ez a VirtualJog, tényleg mindig friss lesz a szabályzatom?

Válasz: Igen, a VirtualJog ötvözi az igazi ügyvédi tudást és tapasztalatot a modern technika lehetőségeivel. Jogszabály-változás esetén azonnal frissül a weboldalán lévő szabályzat, ha a VirtualJogot használja, még csak e-mailt sem kell írnia senkinek.

Kérdés: Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Válasz: Az előfizetés oldalon az előző éves árbevétel alapján beállítható a szolgáltatás éves díja, és egyszeri ügyvédi költsége. Sokéves, nagy bevétellel rendelkező és a nulláról induló weboldalak, cégek esetén is kiváló választás a VirtualJog. A Virtualjog már 24.900 Ft-os ártól elérhető.

Kérdés: Miben más a VirtualJog, mint a többi ászf generátor?

Válasz: Egyrészt mi valódi ügyvédek vagyunk, tehát jogi tanácsadást jogszabály alapján nyújthatunk. Másrészt a VirtualJog sokkal több, mint egy ászf generátor, hiszen a szabályzatokat nem az ügyfél, hanem a közel 10 éves gyakorlattal, hatósági tapasztalattal rendelkező ügyvédeink készítik el.

Kérdés: Könnyű használni? Hogyan lesz GDPR szabályzatom?

Válasz: A VirtualJog használata igen egyszerű. Előfizetés és adategyeztetés után a Generálás menüpontban találja a beillesztő kódot és a szabályzat pdf verzióját is elkészítheti. A kódot beilleszti a megfelelő aloldalra, és ekkor jön a varázslat: a szabályzat a VirtualJog szerveréről, mindig frissen töltődik be a saját honlapjára.

Kérdés: Egyedi kinézetű szabályzatot is tudnak készíteni?

Válasz: Igen, a VirtualJog számos extra funkcióval rendelkezik. Többek között egyedi színű hátteret, betűt, tetszőleges betűtípust is választhat. A pdf verziónkhoz ráadásul automatikusan generálunk egy kattintható tartalomjegyzéket.

Fizessen elő most a folyamatos jogvédelemre, a VirtualJogra itt.