A Net-jog.hu irodája:

2119 Pécel, Álmos vezér utca 24/1.
Telefon: +36 30 622 41 79 (H-Cs 10 és 12, illetve 13 és 15 óra között)

Központi e-mail:

Irodánk: 2119 Pécel, Álmos vezér utca 24.

Image Alt

Referenciák

kiemeltpng

Közel 1000 ügyfél (webshop, weboldal, hotel, étterem, internetes rádió) jogi szabályozását készítettük el. Számos céget készítettünk fel a GDPR-re, több ügyfelünket képviseltük sikeresen hatósági eljárásban.

Tanácsadás felelősségvállalással. Az általunk elkészített szabályzatok, dokumentumok, auditok, tanácsok szakmai megfelelőségéért garanciát vállalunk. Pénzügyi partnerünk a Generali-Providencia Zrt.

Legfőbb referenciánk: Magyarország második legnagyobb időjárás portáljának, és az ország legnagyobb ingatlanos portáljának szabályozását is mi készítettük.

Kettő vélemény a sok közül:

“Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatásukkal és hálás vagyok, hogy ilyen gördülékenyen ment minden. Köszönöm szépen. Ha minden ilyen professzionálisan működne, mindenkinek könnyebb lenne a dolga az életben.” Hutvágner Barna

“Köszönöm a gyors, és rugalmas ügyintézést. Elégedett voltam a szolgáltatással, és szívesen fogom ajánlani másnak is. A legszimpatikusabb az volt, hogy az ígért határidő pontosan be lett tartva.” Batházi Gábor

További vélemények a net-jog.hu-ról>>>

Ügyfeleink között tudhatjuk (többek között):

Diego Kft., Varta Hungária Kft., Sugarbird, Hotel Residence****, Hotel Laroba****, Decathlon áruházak, Háda webshop, Trófea Étterem, Múzeum Kávézó és Étterem Yves Rocher Hungary Kft., X-epil, Griff, Wink cipő, Luxfunk Radio, Sebastiano Babyliss.hu, My77 Webshop, Mayo Chix, Árkád Bevásárlóközpontok, EgloShop, Optic World, Ózon Hotel****, Régió Játék, Játéksziget, stb.

Rólunk írák

"Dr. Krausz Miklós ügyvéd rendkívül precíz, gyorsan és hihetetlenül hatékonyan dolgozik. Az infokommunikáció terén bátran ajánlom a tehetségét. Szakértelmével maradéktalanul elégedett vagyok."
Kiss Zoltán ügyvezető

Rólunk írták

“Precíz, pontos, korrekt. Ezzel mindent elmondtam. Csak ajánlani tudom Önöket!”
Váradi Petra

Rólunk írták

"Pontos jól kidolgozott mindenre kiterjedő, precíz munka. Nem tudok elég hálás lenni érte. Nem véletlen, hogy önöket ajánlják a legtöbb helyen. Ezek után, én is önöket fogom ajánlani mindenkinek."
Baranyai Ferenc