A Net-jog.hu irodája:

2119 Pécel, Álmos vezér utca 24/1.
Központi telefon:  +36 1 506 0338

Központi e-mail:

Központi telefonszám: +36 1 506 0338 (H-P 8-20 óra között)

ászf modul kezelő jog

Az online bevásárlásról

Számos nagyáruház kínál Magyarországon lehetőséget arra, hogy online elintézzük a heti bevásárlást. Így nem kell kimozdulnunk otthonról ahhoz, hogy néhány kattintás után otthonunkban át is vehessük a kívánt élelmiszereket.

De mi történik abban az esetben, ha az általunk kiválasztott tételeket mégsem tudja biztosítani az adott áruház a kiszállításkor, mert nem áll rendelkezésére az adott termék a kiszolgáló áruházban. Ilyenkor olyan terméket szállít ki, amely tulajdonságaiban, árban a lehető leginkább közel áll a megrendelt tételhez.

A helyettesítő termék ára, kiszerelése, márkája is eltérő lehet ebben az esetben. Szállításkor ezeket a termékeket elkülönítve adják át a megrendelőnek és ennek tényét a szállítólevélen is feltüntetik.

Az áruházak ÁSZF-jeikben részletesen meghatározzák az erre vonatkozó rendelkezéseiket és annak tényét, hogy csak abban az esetben jön létre a szerződés a termékek megvásárlására vonatkozóan, ha kiszállításkor a helyettesítő termékeket vagy azok egy részét a megrendelő elfogadja és átveszi.

Készíttesse el ÁSZF-ét a jogszabályoknak megfelelően, hogy ne kerüljön a jogsértő webáruházak adatbázisába! Kérjen árajánlatot ÁSZF-ének elkészítésére, vagy regisztráljon a legújabb szolgáltatásunkra, a VirtualJog-ra! Net-jog: IT ügyvédek sokéves tapasztalattal, milliós bírsággaranciával.