A Net-jog.hu irodája:

2119 Pécel, Álmos vezér utca 24/1.
Központi telefon:  +36 1 506 0338

Központi e-mail:

Központi telefonszám: +36 1 506 0338 (H-P 8-20 óra között)

ászf generátor ügyvéd webshop

Ősz végéig komoly ellenőrzésekre számíthatnak a webshopok

Több vármegyei kormányhivatal ellenőrzési tervébe bekerült az online értékesítés fogyasztóvédelmi szempontú ellenőrzése, ideértve a „zöldrefestés” jelenségének vizsgálatát is. Október végéig a szavatosság és a jótállás szabályainak betartását is vizsgálják.

Az ellenőrzési tervek leírása:

Az ellenőrzés jogalapja: a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (a továbbiakban: Fgytv.), Fttv., a fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről szóló 387/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 387/2016. Korm. rendelet), a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 45/2014. Korm. rendelet)

Az ellenőrzés tárgya: a webáruházak üzemeltetői betartják-e az online értékesítésre vonatkozó különös szabályokat; Kiemelt terület: tájékoztatás, elállási jog, szezonális akciók; a csomagolásmentes (zerowaste) üzletek és webáruházak, újrahasznosított termékeket árusító üzletek és webáruházak, környezetbarát termékeket árusító üzletek és webáruházak tényleges kereskedelmi gyakorlata megfelel-e a fenntarthatósággal kapcsolatos kommunikációjának. A szavatossággal, jótállással kapcsolatos fogyasztói kifogások intézésének ellenőrzése, valamint fogyasztói igények érvényesítésére vonatkozó megtévesztő kereskedelmi gyakorlatok kiszűrése.

Az ellenőrzés eszköze: honlapok és mobilalkalmazások ellenőrzése, adatkérés, okirati bizonyítás, ügyfél meghallgatása.

Készüljön fel az ellenőrzésekre, legyen naprakész és jogilag megfelelő a webshop szabályzata! Fizessen elő most a VirtualJog belépő termékére, az ÁSZF generátorra vagy válassza a prémium megoldásunkat, a Webshop csomagra!

Az ÁSZF generátor segítségével mindössze néhány klikkeléssel, és előre megírt szövegek személyre szabásával létre tudja hozni a jogszabályoknak mindenben megfelelő webshop ÁSZF-et és adatkezelési tájékoztatót. Az ÁSZF generátor az ügyvédek által működtetett és sokezer felhasználóval bíró VirtualJog törzsszövegeit használja, így garantálva a jogszabályoknak való folyamatos és automatikus megfelelést.

Az ÁSZF generátor által elkészített webshop ÁSZF és webshop GDPR HTML, javascript kóddal működik, így a webáruházba való beillesztés után mindig jogkövető lesz. Végleges megoldást jelent a webshop tulajdonosok számára. Az ÁSZF fej-, illetve láblécében található linkre kattintva pedig azonnal létrehozható a PDF verzió is.

Az ÁSZF generátor funkciói:

  • HTML vagy Javascript verzió, mely minden felületen, és webshop motorral működik.
  • PDF verzió: ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató letölthető formátumban, verziózással (mindig visszakövethetők a változások)
  • Adatmódosítás: Az admin felületen minden adat realtime módosítható.
  • Verziókövetés: Ha ügyvédeink új verziót hoznak létre a webshop szabályzat szövegezéséhez, azonnal új verzió jön létre.

Kérem 19.900 FT-ért az ÁSZF generátort

 

Figyelem, az ÁSZF generátor a Net-jog.hu és a VirtualJog belépő terméke, így a VirtualJog funkciói csak korlátozottan érhetők el. Amennyiben nem hagyományos webshopot üzemeltet, szeretné elkészíttetni a webshop szabályzatokat angol, német, vagy román nyelven, vagy szeretné, ha webshop szabályzatait olyan ügyvédek készítenék el, akik 10+ éve csak ezzel foglalkoznak, vagy egyszerűen csak prémium minőségre vágyik, akkor legyen igazi VirtualJog tag, és rendelje meg a Webshop csomagot.

A prémium minőséget, a VirtualJog Webshop csomagját választom