A Net-jog.hu irodája:

2119 Pécel, Álmos vezér utca 24/1.
Központi telefon:  +36 1 506 0338

Központi e-mail:

Központi telefonszám: +36 1 506 0338 (H-P 8-20 óra között)

Net-jog beszámoló

net-jog.huEljött az idő, hogy ismét beszámoljunk arról, hogy mi történt a Net-jog-gal az elmúlt időszakban. Íme a legfontosabb és legfrissebb mérföldkövek:

  • A Net-jog.hu már három ügyvédi irodával működik együtt tevékenysége során. Ügyvédeink cégeljárást is intéznek és polgári peres képviseletet is ellátnak. A Net-jog ügyvédek elérhetősége itt található.
  • A Net-jog nézettsége az elmúlt időszakban is folyamatosan növekedett, havonta már 4000 olvasónk van. Volt már olyan nap, amikor 400 egyedi olvasónk volt. Köszönjük szépen!
  • Elindult a mobil nézetünk, tavasz óta már okostelefonról is kényelmesen olvasható a Net-jog.hu.
  • Ügyfeleink száma már több százra tehető, elégedettségének néhány kedves ügyfél itt adott hangot.
  • Továbbra is valamennyi általunk készített szabályzat, tájékoztató (pl. adatkezelési tájékoztató, adatvédelmi nyilatkozat), egyéb dokumentum (pl. játékszabályzat) vonatkozásában felelősséget, azaz bírsággaranciát vállalunk. A teljes értékű garancia-nyújtás lehetőségét pénzügyi partnerünknek, a Generali Providencia Biztosító Zrt.-nek köszönhetjük.
Net-jog = Etikus szolgáltatás, adatvédelmi és ügyvédi tanácsadás bírsággaranciával. Kérje ingyenes árajánlatunkat ajánlatkérő űrlapunkon, a [email protected], vagy további elérhetőségeinken>>>.]]>