A Net-jog.hu irodája:

2119 Pécel, Álmos vezér utca 24/1.
Központi telefon:  +36 1 506 0338

Központi e-mail:

Központi telefonszám: +36 1 506 0338 (H-P 8-20 óra között)

Indulhat 2015!

net-jog.hu…De előtte – hagyományainkhoz híven – összefoglaljuk, hogy mit történt a Net-jog-gal 2014-ben. Íme a legfontosabb mérföldkövek:

  • Tavasszal ügyvédi irodákkal bővült a Net-jog csapata, így azóta már nem csak adatvédelmi szakértői tanácsadással, hanem ügyvédi jogi tanácsadással is állunk az érdeklődők rendelkezésére. A Garai Zsófia Ügyvédi Iroda, a Buczkó Ügyvédi Iroda, valamint a Rácz és Pál Ügyvédi Iroda ügyvédei cégeljárást is intéznek és polgári peres képviseletet is ellátnak, így a Net-jog teljes értékű szolgáltatást nyújt a webshopjog területén.
  • A net-jog nézettsége az elmúlt időszakban is folyamatosan és egyre markánsabban növekedett, 1 év alatt megháromszorozódott. Havonta már 4000 olvasónk van. Köszönjük szépen!
  • Jótékonykodtunk is. 2014 őszén önkéntességet vállalva adatvédelmi tanácsadással támogattuk a Bátor Tábort.
  • Az „Itt vásárolhatsz!” logónkat már közel 100 webáruház használja: Tovább…
  • 2014-ben ügyfeleink száma elérte a 270-et, az elégedettségük pedig 100%-os!:) Többen írtak egy rövid véleményt a szolgáltatásunkról: Tovább…
  • Továbbra is valamennyi általunk készített szabályzat, tájékoztató (pl. adatkezelési tájékoztató, adatvédelmi nyilatkozat), egyéb dokumentum (pl. játékszabályzat) vonatkozásában felelősséget vállalunk. A teljes értékű garancia-nyújtás lehetőségét pénzügyi partnerünknek, a Generali Providencia Biztosító Zrt.-nek köszönhetjük.
Kérje ingyenes árajánlatunkat:  a [email protected]-n, vagy az ajánlatkérő űrlapunkon. Net-jog = Etikus szolgáltatás, adatvédelmi és ügyvédi tanácsadás bírsággaranciával 2015-ben is!]]>