A Net-jog.hu irodája:

2119 Pécel, Álmos vezér utca 24/1.
Központi telefon:  +36 1 506 0338

Központi e-mail:

Központi telefonszám: +36 1 506 0338 (H-P 8-20 óra között)

Image Alt

ÁSZF készítés – VirtualJog

2 milliós lehet a bírság!

Gondot okoz a weboldalak, webshopok, mobil app-ok számára a folyamatosan változó jogi környezetnek való megfelelés, ráadásul a fogyasztóvédelmi bírság mértéke elérheti a 2 millió Ft-ot. A hatóság a weboldalak 80%-ánál talál hiányosságokat, ezért biztos megoldás kell a folyamatos jogvédelemre.

A megoldást megszületett!

A VirtualJog legaltech alkalmazásunk – többek között – ÁSZF és GDPR modulokat tartalmaz, így egy weboldal tulajdonosnak elegendő a személyre szabott szabályzatok kódját beillesztenie a honlapjára.

ÁSZF készítés profi ügyvédektől

NE érje be félmegoldásokkal! A VirtualJog-ot valódi ügyvédek (adatvédelmi és internetjogi szakjogászi LLM képzettséggel és 10 éves gyakorlattal) üzemeltetik, minden ÁSZF-et a weboldalra, illetve a vállalkozásra szabva készítünk el, így biztosítva az abszolút precizitást.

Egy esetleges fogyasztóvédelmi ellenőrzés során is számíthat ránk: ügyvédi irodáink képviselni fogják Önt!

Folyamatos jogvédelem

A szabályzatokat ügyvédeink folyamatosan frissítik, így mindig megfelel a webshop, vagy weboldal tulajdonos a fogyasztóvédelmi, adatvédelmi jogszabályoknak. A kódjaink beillesztése után az ÁSZF és GDPR szabályzat mindig naprakész lesz, realtime frissülnek a szövegezések.

A VirtualJog sokkal több, mint egy ÁSZF generátor!

ászf generátor

Személyre szabható ÁSZF modulok

Ráadásul az így elkészített szabályzatok teljesen személyre szabhatók: hátteret, betűtpust válaszhat a felhasználó, hogy a webáruháza dizájnjába passzoljon a jogi dokumentum. Tartalomjegyzéket is generál az ÁSZF kezelő programunk, így megfelel az adott szabályzat az átláthatóság követelményének is.

Már több, mint 2500 webshop használja moduljainkat, ők már biztosan kivédik a hatósági bírságokat. Ne maradjon le Ön sem, regisztráljon most a VirtualJog-ra!

Néhány kép a VirtualJog-ról:

Referenciák:

  • Közel 5000 webáruház ÁSZF-jét készítettük el.
  • Közel 10 éve készítünk ÁSZF-et és Adatkezelési tájékoztatót.
  • 50 webshopot képviseltünk fogyasztóvédelmi eljárás során. Valamennyi eljárás az ügyfelünk elmarasztalása NÉLKÜL, azaz bírság kiszabása nélkül fejeződött be.
  • Ügyfeleink ilyen véleménnyel vannak rólunk.

Egyedi esetben kérjen árajánlatot ügyvédeinktől az ÁSZF megírására!

E-mail címünk: [email protected]